Ustanova "GOLD STAR" pruža usluge zbrinjavanja korisnicima sa posebnim medicinskim potrebama,
gde će se primenjivati svi principi palijativnog zbrinjavanja.

Palijativno zbrinjavanje (engl. palliative care) je pristup koji poboljšava kvalitet života pacijenta i porodice, suočavajući se sa problemima koji prate bolesti koje ugrožavaju život kroz prevenciju i otklanjanje patnje putem ranog otkrivanja i nepogrešive procene i lečenja bola i drugih problema: fizičkih, psihosocijalnih i duhovnih. SZO 2002a

Naš cilj je da u konceptu privremenog ili trajnog zbrinjavanja u ovoj ustanovi to bude pricip koji će se primenjivati kod svih korisnika. Želja nam je da se iznad svega unapredi kvalitet života i prevenira i otkloni patnja u uslovima koji to omogućavaju na najbolji način sa edukovanim timom saradnika i konsultatanata. Pružaće se i usluga privremenog smeštaja u slučajevima potreba predaha porodice.

Moderno opremljen stacionar sa vrhunskim konforom i profesionalnim medicinskim osobljem pruža 24 časovnu negu, zdravstvenu zaštitu i nadzor.
Temelj ustanove čini ceo kolektiv, u kojem je bitan timski rad.
Stručno osoblje se sastoji od lekara opšte prakse, medicinskih sestara, negovateljica, socijalne radnice, lekari konsultanti, lekar onkolog, psihijatar, psiholog, fizijatar, neurolog, fizioterapeut. Deo tima su i sveštena lica.

Rukovodstvo ustanove predstavlja direktor, zamenik direktora i menadžer.
Posebna pažnja posvećivaće se pripremi u adaptaciji korisnika i ona će se praviti na nivou stručnog tima u kome će pored Tima naše ustanove učestvovati i porodica, izabrani lekar koji je ranije lečio korisnika.

Objekat je građen po visokim standardima, prostran, funkcionalan i ima izrađen energetski pasoš.
Sa video nadzorom, SOS signalizacijom pored svakog kreveta u apartmanu.
Apartmani su jednokrevetni i dvokrevetni, opremljeni medicinskim električnim krevetima, tv aparatima, kupatilima.
Na raspolaganju je besplatan wi fi, internet i mogućnost komunikacije Skype-om.

Protivpožarni sistem obezbeđuje ceo objekat.
Prilaz na ulazu ustanove, u samoj ustanovi i svakom apartmanu i kupatilu pristupačnost je nesmetana, apsolutna i dostupna svim osobama koje koriste razna pomagla za kretanje.
Na raspolaganju je i medicinska kada za pružanje hidromasažne terapije po preporuci lekara fizijatra, kao i ostale terapije koje će da sprovodi fizioterapeut po nalogu lekara fizijatra.

 

Kontaktirajte nas

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
+381 (0)62 821 3303
+381 (0)62 156 2201
+381 (0)13 660 670
*dežurno medicinsko osoblje:
+381 (0)69 121 3301
Prvomajska 5A, Kovačica

Joomla! Debug Console

Sesija

Informacije profila

Iskorišćenost memorije

Upiti baze podataka